­
“Je manier van lesgeven is heel open en uitnodigend, en daardoor niet saai. De dagen vlogen voorbij.” (een student van een onderwijsinstituut)
 

 

“Je inbreng was waardevol en helder; hier kunnen we wat mee.” (een onderwijsorganisatie)

“Hartelijk dank voor het zeer boeiende en openhartige gesprek. Het was heel inspirerend en bekrachtigend, en zeer nuttig. We gaan een nieuwe manier van communicatie uitwerken.” (een bedrijf)

“We hebben weer een goede en inspirerende uitwisseling gehad, waar we zeker mee aan de slag gaan !” (een bedrijf)

“Ik heb genoten van je lezing: helder, inspirerend en tot aan het eind boeiend. Je bent een uitstekende spreker.” (een toehoorder van een lezing)

“De aanwezigen waren erg enthousiast over de inhoud van je lezing, en de manier waarop je de informatie hebt gebracht”. (een toehoorder van een lezing)

“De uitwisseling tussen verschillende zienswijzen, op een rustige en respectvolle manier, heeft mij goed gedaan”. (een toehoorder van een lezing)

“Ik dacht dat ik wel het een en ander over voeding wist, maar ik heb veel bijgeleerd. En door zelf te ervaren wat voeding met mij doet, kan ik anderen nu beter adviseren en begeleiden”. (een arts-cursist)

“Ik voel me heel goed en ben 10 kg afgevallen. Ik heb veel meer energie en ook mijn waarneming verandert, wordt fijner; in mijn lichaam komt meer rust”. (een cursist)

“Sorry, ik mail je nog even want ik moet het echt nòg een keertje zeggen: wat een fantastische dag!” (een deelnemer aan een workshop)

“Ik kijk nooit meer hetzelfde naar voeding; ik kies met aandacht en weet waar ik op moet letten. Ik ben meer opmerkzaam op wat zich in mijn lijf afspeelt. Wat een verrijking !” (een cursist)

“Ik kan de verschillende invalshoeken om naar mijn patiënten te kijken beter in hun samenhang zien, en zie meer praktische mogelijkheden om mijn patiënten te helpen.” (een fysiotherapeut-cursist)

­